Lukas Fagskole Lukas Fagskole

Godkjent og gratis høyere utdanning

Fagskoleutdanningen ved Lukas Fagskole er i likhet med all annen høyere utdanning godkjent av NOKUT. Utdanningen er finansiert av statlige midler via fylket. Studentene betaler en semesteravgift på kr 600,-

Organisering

Den teoretiske undervisningen foregår i hovedsak en ettermiddag i uken med enkelte heldager i løpet av semestre i tillegg. Skolen benytter læringsplattformen Canvas så studentene må påregne å ha egen PC. Vi har god erfaring med å samarbeide med forskjellige kommuner og enkelte av utdanningene «flyttes»ut på ulike arbeidssteder. Les mer om dette på de enkelte studieprogrammene.

Spørsmål

Har du spørsmål angående organisering, pris eller andre ting? Ikke nøl med å ta kontakt på epost, telefon eller via vår chat.